Pia Danielsen

Jeg er uddannet Zoneterapeut, Bach Blomster Terapeut, Healer og Regressionsterapeut og så har jeg lagt Tarot kort i over 20 år. Jeg underviser, holder workshops, og har efterånden skrevet en del artikler.

Jeg arbejder fuld tid på hotel, men bruger gerne min fritid på at inspirerer andre.

Jeg har altid interesseret mig for det hele menneske, og vil altid være af den opfattelse, at krop, sind og ånd, hører sammen. Der skal være balance i alle tre, hvis vi ønsker at være i harmoni med os selv, og føle glæde ved det liv vi har valgt at leve.

 

Ingen anden kan leve det for os - vi skal selv tage ansvar og turde være autentiske.

 

I mine mange års arbejde med klienter, har jeg oplevet den store glæde, det er, at få lov til at være en del af deres personlige udvikling, genopdagelse af potentiale og indre passion, oplevelsen af at få kontakt til sit hjerte, genoprettelse af tillid og meget mere.

 

Jeg har haft mange utrolig modige klienter, der har turde følge deres hjerte - deres sjæls intention og har oplevel at dørene og mulighederne pludselig åbnede sig for dem.

Jeg har en utrolig stor kærlighed til krystallernes verden og jeg bruger krystaller i alle mine healinger. Disse utrolig smukke skatte minder mig virkelig om, hvilken skønhed der findes, hvis vi tør at grave lidt dybere og gå på opdagelse i moder jord - hvilket for mig symboliserer det vi kan finde i os selv, hvis vi tør at gå på opdagelse i os selv og alt hvad vi indeholder.

Måske ser vi lidt rynkede og kedelige ud udenpå, men tør vi lære hinanden at kende og tør vi møde hianden med et åbent sind, vil vi ofte opleve at de smukkeste "krystaller" vil vise sig.

 

Tarotkortene har også en meget stor plads i mit hjerte. Og det er Alestair Crowleys fantastiske kort jeg bruger. Som et spejl viser os vores ydre - så viser kortene os vores indre.

Disse smukke kort indeholder så meget visdom - der bare ligger og venter på, at blive foldet ud - efterhånden, som man begynder at gå på opdagelse i dem. Intet på kortene er tilfældigt.

 

Og for øvrigt - så er der intet der sker tilfældigt.....